ŠTA JEDE NAJOMRAŽENIJA ALBANKA I NAJVEĆA MRZITELJKA SRBA? Tvrdi da s OVIM vraća IZDRŽLJIVOST, zanemećete
Dua Lipa, Foto: Profimedia

PAŽNJA

ŠTA JEDE NAJOMRAŽENIJA ALBANKA I NAJVEĆA MRZITELJKA SRBA? Tvrdi da s OVIM vraća IZDRŽLJIVOST, zanemećete

Pevačica uglavnom jede odreske i povrće.

Objavljeno:

Dok se priprema za svoju šestu turneju Radical Optimism, Dua Lipa se pridržava strogog režima ishrane tokom čitave turneje. Gostovala je u podkastu Dish From Waitrose, a kada je voditelj pitao da li su se njene navike u ishrani drastično razlikovale tokom turneje, pevačica je odgovorila:

"Nažalost, ali pretpostavljam da kada imam postavljenu rutinu i kada je moje telo stvarno jako i zdravo - samo ulazi u režim izdržljivosti", rekla je Dua i dodala: "Onda sam posle dobro jer je moje telo već na određenom nivou. Ali da, to je kao kad se ne pije. Ne mogu ljuti sos", otkrila je ona.

1 / 7 Foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Pevačica uglavnom jede odreske i povrće. Strog režim ishrane prati uz podjednako naporan raspored vežbanja. "To su kao probe, bez pića, samo vežbanje i uzastopne pripreme za sve emisije koje dolaze. Moram da povratim svoju izdržljivost pre nego što odem na turneje. Dakle, to su samo trčanje, ples, pevanje, sve u isto vreme, da bih bila sigurna da mogu sve i kada adrenalin udari", otkrila je Dua.

Objasnila je i zašto peva dok pleše na treninzima. "Moram da se uverim da mi uz određeni pokret, posebno koji je nov, neće zadrhtati glas". Dok je na turneji po svetu, uvek odvaja vreme za uživanje u gradu. Kako smatra, "sve se zasniva na hrani". "Razmišljam o putovanju, a onda razmišljam o hrani i počinjem da je stavljam u dnevnik kako bih mogla da rezervišem mesta za jelo. Ceo moj dan se vrti oko hrane. Dakle, sve je u tome da pronađem najbolji restoran u gradu u kom se nalazim", priznala je Dua Lipa.

00:37

SKANDAL NA EVROSONGU! Albanka pokazala simbol dvoglavog orla

(Espreso/Mondo/T.V./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.